top of page

Traškūs suktinukai su krevetėmis ir uogomis (Receptas)

Geriausias užkandis vasarą – gaivūs, traškūs, sotūs suktinukai.

O jeigu dar pagardinti žemuogėmis, tai išvis tobulas vasaros patiekalas. Gal kiek netikėtas derinys, bet tikrai vertas nuodėmės.

Traškūs suktinukai su krevetėmis ir uogomis, Alfo receptas
VMG archyvų nuotr.

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia



8 suktinukams su krevetėmis ir uogomis pagaminti reikia:

  • 50 g braškių

  • 50 g mango

  • 50 g agurko

  • 50 g cukinijos

  • 50 g romaninių salotų

  • 50 g krevečių

  • 4 vnt. džiovintų jūrų dumblių lakštų

  • 50 g žemuogių

  • Keleto mėtos lapelių

  1. Braškes supjaustykite griežinėliais.

  2. Nulupkite mangą ir supjaustykite šiaudeliais.

  3. Agurką, cukiniją sutarkuokite arba supjaustykite pjaustykle plonomis, siauromis juostelėmis.

  4. Salotas išskaidykite, jei lapai dideli pasmulkinkite.

  5. Ant džiovintų jūrų dumblių lakštų iš šono dėkite: žemuoges, braškes, mangus, agurkus, krevetes, cukinijas, salotas ir mėtas. Sušlapinkite šoną, taip jis sulips ir perpjaukite per pusę.

ALFO PATARIMAI:

· Galite suktinukus derinti pagal savo skonį ir dėti skirtingas kombinacijas, o Alfas išduoda du savo skaniausius derinius.

· Prie šių suktinukų puikiai tiks gaminti padažai, galite rinktis tokį, kuris Jums labiau patinka.

· Jei norite sužinoti daugiau galimų suktinukų kombinacijų, galite pažiūrėti laidą, kur Alfas atskleidžia, kiek daug ingredientų galite panaudoti. Laidą žiūrėkite čia.




Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page