Geriausias užkandis vasarą – gaivūs, traškūs, sotūs suktinukai.
O jeigu dar pagardinti žemuogėmis, tai išvis tobulas vasaros patiekalas. Gal kiek netikėtas derinys, bet tikrai vertas nuodėmės.
Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia
8 suktinukams su krevetėmis ir uogomis pagaminti reikia:
50 g braškių
50 g mango
50 g agurko
50 g cukinijos
50 g romaninių salotų
50 g krevečių
4 vnt. džiovintų jūrų dumblių lakštų
50 g žemuogių
Keleto mėtos lapelių
Braškes supjaustykite griežinėliais.
Nulupkite mangą ir supjaustykite šiaudeliais.
Agurką, cukiniją sutarkuokite arba supjaustykite pjaustykle plonomis, siauromis juostelėmis.
Salotas išskaidykite, jei lapai dideli pasmulkinkite.
Ant džiovintų jūrų dumblių lakštų iš šono dėkite: žemuoges, braškes, mangus, agurkus, krevetes, cukinijas, salotas ir mėtas. Sušlapinkite šoną, taip jis sulips ir perpjaukite per pusę.
ALFO PATARIMAI:
· Galite suktinukus derinti pagal savo skonį ir dėti skirtingas kombinacijas, o Alfas išduoda du savo skaniausius derinius.
· Prie šių suktinukų puikiai tiks gaminti padažai, galite rinktis tokį, kuris Jums labiau patinka.
· Jei norite sužinoti daugiau galimų suktinukų kombinacijų, galite pažiūrėti laidą, kur Alfas atskleidžia, kiek daug ingredientų galite panaudoti. Laidą žiūrėkite čia.
Skanaus!