top of page

Traškūs „Kimchi“ bulvių blyneliai (Receptas)

Kaip ir kuo nustebinti save, namiškius ir draugus? Pavaišinti tokiais bulviniais blynais, kokių jie dar neragavo! Pagal naują Alfo receptą iškepti bulviniai blynai yra itin traškūs ir su azijietiška skonio nata. Būtinai išbandykite!

Trumpai tariant, tarkuotų bulvių, smulkiai pakapoto šviežio kininio kopūsto ir visų taip pamėgtų korėjietiškų sūdytų bei fermentuotų daržovių derinys yra toks geras, kad šių traškių blynų tiesiog negalėsite atsivalgyti.

bulviniai blynai su kimchi_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

 

4 asm. (apie 16 blynelių)

Gaminimo laikas: 20 min.


Bulviniams blynams iškepti reikia:

  • 500 g pekininio kopūsto 

  • 1 nedidelio svogūno 

  • 2 didelių bulvių 

  • 3–4 šaukštų kimčių

  • 4 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo

  • 2 kiaušinių 

  • 4 šaukštų miltų

  • Žiupsnelio SANTA MARIA maltų kalendrų

  • Žiupsnelio SANTA MARIA maltų saldžiųjų paprikų

  • 2–3 šaukštų BASSO itin gryno alyvuogių aliejaus

Padažui: 

  • 2–3 šaukštų grietinės

  • 1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo


  1. Pekininį kopūstą susmulkinkite, svogūną supjaustykite kubeliais, bulves – sutarkuokite. Viską suberkite į dubenį. Sudėkite kimčius, pilkite KIKKOMAN sojų padažo, įmuškite kiaušinius ir masę išmaišykite.

  2. Maišydami suberkite miltus, SANTA MARIA maltas kalendras ir saldžiąsias paprikas.

  3. Į keptuvę įpilkite BASSO itin gryno alyvuogių aliejaus ir formuokite blynelius. Apkepkite iš abiejų pusių. Iškeptus blynelius nusausinkite ant popierinių rankšluosčių.

  4. Į indelį sudėkite grietinę, pilkite KIKKOMAN sojų padažo, išmaišykite ir šį padažą patiekite su blyneliais.


 

Prenumeruokite naujienlaiškį DABAR ir gaukite DOVANĄ – Alfo kulinarinius kursus 99 KULINARINIAI TRIUKAI !


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page