Kaip iškepti (greitai ir lengvai) traškią duonelę namuose? Alfas dalinasi receptu neatsiragaujamos kruasanų duonos, kuria galėsite mėgautis ir su kumpiu, ir su sūriu, ir tiesiog pagardinę mėgstamu sviestu. Tobula ir namiškius palepinti, ir svečią pavaišinti.
#Welldone produktų linijoje – gausi produktų įvairovė (ir kaskart galite rasti kažką naują), todėl rasite viską pagal savo skonį, poreikius ar receptą – kiekvieną sekmadienį laidoje, kurią galite žiūrėti IG , Alfas dalinasi idėjomis lengvų ir labai greitai pagaminamų patiekalų receptų.
Kruasanų duonai pagaminti reikia:
3 česnako skiltelių
10 g WELL DONE šalavijų
10 g WELL DONE rozmarinų
10 g WELL DONE laiškinių česnakų
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės
2–3 šaukštų ypač tyro alyvuogių aliejaus
350 g WELL DONE šaldytų mažų sviestinių kruasanų
1. Česnaką nulupkite, patraiškykite peiliu ir susmulkinkite.
2. WELL DONE šalavijus supjaustykite, WELL DONE rozmarino šakelėms nuskabykite lapelius ir susmulkinkite WELL DONE laiškinius česnakus.
3. Dubenėlyje sumaišykite česnaką, žoleles, druską ir ypač tyrą alyvuogių aliejų. Įtarkuokite citrinos žievelės.
4. WELL DONE šaldytus mažus sviestinius kruasanus palaikykite kambario temperatūroje apie 20 min. Prakirpkite jų pakuotę, suberkite paruoštą žolelių mišinį ir viską gerai išmaišykite, kad kruasanai juo pasidengtų.
5. Į kepimo popieriumi išklotą indą stačiai sudėkite kruasanus, galite papildomai įdėti nesmulkintų žolelių (rinkitės Jūsų mėgstamą kepimo formą ir pagal ją derinkite kruasanų kiekį). Užberkite druskos.
6. Dėkite į orkaitę ir kepkite 190 °C temp. apie 35–40 min., kol iškeps.