top of page

Trapūs sausainiai su migdolų ir lazdynų riešutais


trapūs sausainiai su riešutais, sausainiai su lazdynų ir migdolų riešutais, Alfo receptai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą VIENAS GAMTOJE galite žiūrėti ČIA

Reikia: 2 kiaušinių trynių 70 g margarino VILNIUS 3 kupinų šaukštų miltelinio cukraus 50 g smulkintų lazdynų ir migdolų riešutų 170 g miltų Žiupsnelio druskos 1. Į dubenį dėkite trynius, ant jų – margariną ir cukrų. 2. Suberkite miltus, riešutus ir šiek tiek druskos. 3. Rankomis išminkykite tešlą. 4. Tešlą susukite į volelį ir supjaustykite nedidelėmis riekelėmis. 5. Suformuokite sausainius, apvoliokite miltuose ir dėkite į miltais pabarstytą nepridegantį indą. 6. Dėkite kepti į grilį, kol gražiai apskrus.


PATARIMAS: · Šią tešlą galite ir užšaldyti. 


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page