Laidą VIENAS GAMTOJE galite žiūrėti ČIA
Reikia: 2 kiaušinių trynių 70 g margarino VILNIUS 3 kupinų šaukštų miltelinio cukraus 50 g smulkintų lazdynų ir migdolų riešutų 170 g miltų Žiupsnelio druskos 1. Į dubenį dėkite trynius, ant jų – margariną ir cukrų. 2. Suberkite miltus, riešutus ir šiek tiek druskos. 3. Rankomis išminkykite tešlą. 4. Tešlą susukite į volelį ir supjaustykite nedidelėmis riekelėmis. 5. Suformuokite sausainius, apvoliokite miltuose ir dėkite į miltais pabarstytą nepridegantį indą. 6. Dėkite kepti į grilį, kol gražiai apskrus.
PATARIMAS: · Šią tešlą galite ir užšaldyti.
Skanaus!