Trapios tešlos receptas (Mėsos pyragams, pyragėliams, kibinams)
- vmgonline
- 2023-10-03
- 1 min. skaitymo
Geriausi dalykai yra tobulai paprasti ir ne vienos kartos išbandyti. Trapios tešlos pyragėliams su mėsa, kibinams ir pan. pagal Alfo močiutę receptas.

Trapiai tešlai pagaminti reikia:
200 g VILNIUS margarino „Kepiniams“
450 g miltų
Žiupsnelio druskos
100 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)
1. Į trintuvo indą sudėkite gabaliukais pjaustytą atšaldytą VILNIUS margariną „Kepiniams“,
suberkite miltus, pasūdykite ir sutrinkite iki smulkių kruopelyčių.
2. Suberkite viską į didelį dubenį, supilkite vandenį ir užminkykite tešlą. Padėkite ją valandai į
šaldytuvą.
Skanaus.