top of page

Traškusis karštas sumuštinis su sultingu įdaru

Traškus karštas sumuštinis su sultingu įdaru – toks, kokio dar nei Jūs, nei Jūsų draugai niekada neragavo. Lengvas receptas.


traškus karštas sumuštinis, Alfo  receptas

#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite čia


Sumuštiniui pagaminti reikia:

  • 30 g rūkytos kiaulienos šoninės

  • 2 riekelių VILNIAUS DUONA TOSTE sumuštinių duonos „Ruginė“

  • 3–4 šaukštų SUSLAVIČIUS pomidorų padažo „Originalus“

  • 1 saujos tarkuoto čederio sūrio

  • Pusės vidutinio mėlynojo svogūno

  • 1 vidutinio pomidoro

  • 3–4 SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 1 saujos gražgarstės lapų

  • Aliejaus (kepti)

Tuno užtepėlei:

  • 1 skiltelės česnako

  • 40 g saulėje džiovintų pomidorų

  • 80 g RIO MARE tuno pjausnio sūryme

  • 1 šaukšto majonezo

  • 1 šaukštelio garstyčių

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio pipirų

  1. Šoninę kepkite 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje tarp dviejų sviestinio popieriaus sluoksnių apie 10–15 min., ištraukus nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

  2. Užtepėlei: česnaką ir džiovintus pomidorus smulkiai supjaustykite, nusausinkite RIO MARE tuno pjausnį sūryme ir sumaišykite su likusiais užtepėlės ingredientais.

  3. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi paskrudinkite VILNIAUS DUONA TOSTE sumuštinių duonos „Ruginė“ riekeles iš vienos pusės.

  4. Ant abiejų riekelių apkepusių pusių, plonu sluoksniu tepkite SUSLAVIČIUS pomidorų padažą „Originalus“, tuomet dėkite tarkuotą sūrį, keptą šoninę. Tuomet tik ant vienos riekelės dėkite griežinėliais pjaustytą svogūną ir pomidorą, išilgai perpjautus SPILVA marinuotus agurkėlius, tuno masę, gražgarstes ir uždenkite kita paruošta riekele su sūriu ir šonine.

  5. Sumuštinį dėkite į įkaitintą keptuvę su šiek tiek aliejaus ir apkepkite iš abiejų pusių ant nedidelės ugnies. Šį sumuštinį galite kepti ir orkaitėje 160 °C temperatūroje apie 3–5 min.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page