
2 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
1 šaukšto žaliųjų citrinų sulčių
1 skiltelės česnako
10 tigrinių krevečių
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
4 šaukštų konservuotų kukurūzų „Bonduelle“
1 trumpavaisio agurko
saujos mėgstamų salotų lapų
žiupsnelio šviežių kalendrų
druskos, pipirų
1 prinokusio avokado
2 tortilijų
1. Valytą avokadą sutrinkite su žaliųjų citrinų sultimis, druska ir pipirais.
2. Gauta mase aptepkite tortilijas, užberkite salotų lapus, kukurūzus, šiaudeliais pjaustytą agurką, sumaišytą su smulkintomis kalendromis.
3. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinkite krevetes su smulkintu česnaku. Pagardinkite druska ir pipirais.
4. Keptas krevetes sudėkite ant tortilijų ir susukite.
5. Paruoštas tortilijas galite pašildyti orkaitėje arba apkepti ant kepsninės.