Šį ir kitus #Alfodidysiskulinarinissou videoreceptus rasite ČIA
4 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
2 kupinų šaukštų juodosios arbatos
4 kietai virtų kiaušinių
3–4 puselių SPILVA džiovintų pomidorų aliejuje
150 g SANTA BREMOR krilio užtepėlės
WOW MAMA padažo „Light Mustard“
Citrinos žievelės
Ryšelio petražolių arba kalendrų
Žiupsnelio SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
1. Pagaminkite labai stiprų juodosios arbatos nuovirą. Kietai virtus kiaušinius padaužykite, kad
lukštas visur būtų suskilęs. Dėkite kiaušinius į arbatos nuovirą ir laikykite ne mažiau nei 2 val. – kuo ilgiau laikysite, tuo bus intensyvesnė spalva.
2. SPILVA džiovintus pomidorus smulkiai supjaustykite.
3. Padažytus kiaušinius nulupkite, nupjaukite viršūnėles ir išskobkite vidų kartu su trupučiu
baltymo. Trynius ir baltymo likučius sutrinkite šakute. Įdėkite SANTA BREMOR krilio
užtepėlę, WOW MAMA padažą „Light Mustard“, užtarkuokite citrinos žievelės, įdėkite
smulkintų petražolių arba kalendrų. Suberkite džiovintus pomidorus.
4. Visą masę sumaišykite, pagardinkite druska, pipirais ir įdarykite ja kiaušinius.
5. Įdarytus kiaušinius dar pabarstykite šviežiai maltais SANTA MARIA juodaisiais pipirais. Puoškite prieskoninėmis žolelėmis.
Skanaus!