top of page

Tiramisas


Reikia:

  • 4 kiaušinių

  • 50 g miltelinio cukraus

  • 400 g maskarponės

  • 1 pakuotės biskvitinių sausainių „Savojardi“

  • 150 ml stiprios KIMBO „Gold 100% Arabica“ kavos

  • 50 ml amareto likerio

  • 2–3 šaukštelių nesaldintos kakavos


• Trynius atskirkite nuo baltymų ir iki baltos purios masės išplakite su milteliniu cukrumi.

• Trynių plakinį mediniu šaukštu atsargiai sumaišykite su maskarpone.

• Baltymus išplakite iki standžios masės ir labai lėtai, kabindami šaukštu iš apačios, įmaišykite į maskarponės mišinį.

• Išvirkite KIMBO „Gold 100% Arabica“ kavos, ją pravėsinkite ir sumaišykite su likeriu.

• Supilkite į lėkštutę ir po vieną iš abiejų pusių merkite sausainius.

• Į stiklinį indą ar formą krėskite šiek tiek maskarponės masės, po to per sietelį užberkite kakavos, išdėliokite sausainius, vėl paskirstykite sluoksnį kremo, pabarstykite kakava, sudėkite sausainius.

• Ant viršaus pro konditerinį maišelį su lygiu antgaliu užspauskite kremo ir per naktį palikite šaldytuve.

• Prieš patiekdami per sietelį pabarstykite kakava.

Naujausi įrašai

bottom of page