Reikia:
4 kiaušinių
50 g miltelinio cukraus
400 g maskarponės
1 pakuotės biskvitinių sausainių „Savojardi“
150 ml stiprios KIMBO „Gold 100% Arabica“ kavos
50 ml amareto likerio
2–3 šaukštelių nesaldintos kakavos
• Trynius atskirkite nuo baltymų ir iki baltos purios masės išplakite su milteliniu cukrumi.
• Trynių plakinį mediniu šaukštu atsargiai sumaišykite su maskarpone.
• Baltymus išplakite iki standžios masės ir labai lėtai, kabindami šaukštu iš apačios, įmaišykite į maskarponės mišinį.
• Išvirkite KIMBO „Gold 100% Arabica“ kavos, ją pravėsinkite ir sumaišykite su likeriu.
• Supilkite į lėkštutę ir po vieną iš abiejų pusių merkite sausainius.
• Į stiklinį indą ar formą krėskite šiek tiek maskarponės masės, po to per sietelį užberkite kakavos, išdėliokite sausainius, vėl paskirstykite sluoksnį kremo, pabarstykite kakava, sudėkite sausainius.
• Ant viršaus pro konditerinį maišelį su lygiu antgaliu užspauskite kremo ir per naktį palikite šaldytuve.
• Prieš patiekdami per sietelį pabarstykite kakava.