top of page

„Tikka masala“ vištienos iešmeliai



Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA


Reikia:

  • 500 g vištienos filė

Marinatui:

  • 2 šaukštų „tikka masala“ prieskonių

  • 1 šaukštelio aitriosios paprikos

  • 1 šaukštelio saldžiosios paprikos

  • ½ citrinos sulčių

  • 1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės

  • Saujelės kalendrų lapelių

  • Gabaliuko trintos imbiero šaknies

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • 150 ml tiršto jogurto

1. Užmerkite medinius iešmelius vandenyje.

2. Visus marinato ingredientus sumaišykite su jogurtu.

3. Supjaustykite vištieną kubeliais ir sudėkite į marinatą.

4. Verkite mėsos kubelius ant iešmelių.

5. Kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje ~20 min. Kartkartėmis apverskite.



ALFO PATARIMAI:

· Iškepusius iešmelius patiekite ant pašildytų tortilijų, lavašo, su kitokia duona. Taip pat patiekite marinuotų svogūnų ir mėgstamų salotų.

· Medinius iešmelius būtinai pamerkite valandai vandenyje – tai apsaugos juos nuo sudegimo.

· Mėsą galite naudoti nebūtinai ir šlaunelių, svarbu, kad būtų nukaulinta.

BARBORA receptų skiltyje vienu mygtuko paspaudimu galite visus šiuos produktus sudėti į pirkinių krepšelį. 


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page