Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA
Reikia:
500 g vištienos filė
Marinatui:
2 šaukštų „tikka masala“ prieskonių
1 šaukštelio aitriosios paprikos
1 šaukštelio saldžiosios paprikos
½ citrinos sulčių
1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės
Saujelės kalendrų lapelių
Gabaliuko trintos imbiero šaknies
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
150 ml tiršto jogurto
1. Užmerkite medinius iešmelius vandenyje.
2. Visus marinato ingredientus sumaišykite su jogurtu.
3. Supjaustykite vištieną kubeliais ir sudėkite į marinatą.
4. Verkite mėsos kubelius ant iešmelių.
5. Kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje ~20 min. Kartkartėmis apverskite.
ALFO PATARIMAI:
· Iškepusius iešmelius patiekite ant pašildytų tortilijų, lavašo, su kitokia duona. Taip pat patiekite marinuotų svogūnų ir mėgstamų salotų.
· Medinius iešmelius būtinai pamerkite valandai vandenyje – tai apsaugos juos nuo sudegimo.
· Mėsą galite naudoti nebūtinai ir šlaunelių, svarbu, kad būtų nukaulinta.
BARBORA receptų skiltyje vienu mygtuko paspaudimu galite visus šiuos produktus sudėti į pirkinių krepšelį.
Skanaus!