Laidą VIENAS GAMTOJE ir video receptą galite pažiūrėti ČIA
Reikia:
4 šaukštų fetos sūrio
50 g džiovintų pomidorų
Kelių lapelių špinatų
2 KIETAVIŠKIŲ slyvinių pomidoriukų
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Šviežių mėgstamų prieskoninių žolelių
Žiupsnelio nutarkuotos citrinos žievelės
1 skiltelės česnako
Šlakelio alyvuogių aliejaus
2 kepurėlių „portabello“ grybo
Kietojo sūrio (pabarstyti)
1. Į dubenį sudėkite sūrį, pjaustytus pomidorus, smulkintus špinatus ir žoleles. Pagardinkite pipirais ir citrinos žievele.
2. Pasmulkinkite česnaką ir sudėkite į mišinį. Labai gerai išmaišykite.
3. Grybų kepurėles pašlakstykite aliejumi ir dėkite kepti kepurėle į apačią.
4. Kai apkeps viena pusė, apverskite ir įdarykite sūrio mišiniu. Viršų pabarstykite kietuoju sūriu.
5. Patiekite su mėgstamomis žolelėmis.
PATARIMAI:
Šio įdaro sūdyti nebereikia – sūris turi užtektinai sūrumo.
Šiuo įdaru puikiai tiks įdaryti ir daržoves.
Vietoje kietojo sūrio galite naudoti mocarelą.
Svarbu įdarytų grybų neperkaitinti – mišinys turi pamažu lydytis.
Skanaus!