8-10 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 1 val.
Orkaitės t-ra 150 °C
Reikia:
Pagrindui:
150 g imbierinių sausainių
60 g ištirpinto sviesto
Sūrio masei:
1 kg „Philadelphia“ tipo sūrio
5 kiaušiniai
120 g DANSUKKER ekologiško cukranendrių cukraus
200 ml moliūgų tyrės
80 g krakmolo
100 g baltojo šokolado
1 šaukštelis DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile
80 g ananasų cukatų
Šviežio ananaso riekelių papuošti
1. Įkaitinkite orkaitę iki 150 °C. 24 cm skersmens formą išklokite kepimo popieriumi.
2. Susmulkinkite sausainius, sumaišykite juos su sviestu ir gauta mase išklokite formos dugną, formuodami pagrindą sūrio pyragui.
3. Baltąjį šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje, sumaišykite su moliūgų tyre.
4. Sūrį sumaišykite su DANSUKKER ekologišku cukranendrių cukrumi, įmuškite po vieną kiaušinį, supilkite šokoladą su moliūgų tyre, įberkite DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile. Išmaišykite ir pabaigoje suberkite persijotą krakmolą.
5. Formoje ant trupinių sudėkite ananasų cukatus, užpilkite sūrio mase, išlyginkite paviršių.
6. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie valandą. Aušinkite sūrio pyragą orkaitėje, po to išimkite iš orkaitės. Iš formos išimkite tik visiškai ataušusį. Geriausia šį pyragą kepti iš vakaro.
7. Puoškite plonomis ananasų riekelėmis.