top of page

ŠVIEŽIŲ KOPŪSTŲ SALOTOS SU AZIJIETIŠKA SKONIO NATA (Receptas)

Kopūstas yra gana kaprizingas ingredientas – gaminant karštus patiekalus svarbu jo nesugadinti: neperkepti, nepervirti, stengtis, kad būtų pakankamai traškus, bet ne per kietas… Gera žinia ta, kad salotų su šviežiu kopūstu sugadinti neįmanoma, bet įmanoma pagaminti jas dar bent 10 kartų skanesnes nei tikitės. Kaip? Pabandykite azijietiškai! 


azijietiškos kopūstų salotos_Alfo receptas
VMG nuotr.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 

Receptą rasite Alfo instagramo profilyje čia


 

4 asm. 

Gaminimo laikas: apie 20 min.


Kopūstų salotoms pagaminti reikia:

  • 3 šaukštų KIKKOMAN padažo „Ponzu“

  • 1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo 

  • 4 šaukštų KIKKOMAN padažo „Poke“

  • 1 šaukšto KIKKOMAN kepintų sezamų aliejaus

  • 3–4 česnako skiltelių

  • 1 nedidelio imbiero gabaliuko

  • 4–5 SPILVA marinuotų paprikų

  • Keleto džiovintų abrikosų

  • 1 ryšulėlio kalendrų

  • ½ baltagūžio kopūsto


1. Į dubenį pilkite KIKKOMAN padažo „Ponzu“, DANSUKKER šviesiojo sirupo, KIKKOMAN padažo „Poke“ ir KIKKOMAN kepintų sezamų aliejaus.

2. Nulupkite ir susmulkinkite česnako skilteles, berkite į marinatą, įtarkuokite imbiero ir viską išmaišykite. 

3. SPILVA marinuotas paprikas ir džiovintus abrikosus supjaustykite juostelėmis, dėkite marinatą. 

4. Nuplaukite ir susmulkinkite kalendras, berkite į dubenį. 

5. Nuplaukite kopūstą, supjaustykite lyg ruoštumėte rauginimui. Gerai išminkykite rankomis, kad išsiskirtų sultys. Dėkite į dubenį su visais ingredientais ir išmaišykite. 

6. Patiekite papuošę kalendrų lapeliais. 


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page