Ar kada bandėte mėsą praturtinti granatais? Alfas parodys, kaip tai padaryti, o skonis bus tiesiog nepriekaištingas.
Video receptą rasite čia
Jautienos kepsniui su granatais pagaminti reikia:
2 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus „Extra Virgin“
220 g KITCHEN ME šviežio sausai brandinto antrekoto didkepsnio „Rib Eye“
2 šaukštų sviesto
1 saujos čiobrelių ir rozmarinų
2 cinamono lazdelių
2 KOTANYI laurų lapų
100 ml granatų sulčių
1 šakelės imbiero šaknies
½ apelsino
1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo
Žiupsnelio DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
½ granato
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Į įkaitintą keptuvę pilkite BORGES alyvuogių aliejaus „Extra Virgin“ ir dėkite KITCHEN ME šviežią sausai brandintą antrekoto didkepsnį „Rib Eye“, įberkite KOTANYI pipirų ir kepkite apie 2 minutes, kol apskrus, apverskite, sudėkite sviestą, prieskonines žoleles ir kepkite dar 2–3 min.
Iškepusi kepsnį palaikykite keletą minučių kambario temperatūroje, kad raumenų struktūra atsipalaiduotų.
Į ZYLE keptuvę, kurioje kepė mėsa, sudėkite cinamoną, KOTANYI laurų lapus, supilkite granatų sultis, įtarkuokite imbierą ir ½ apelsino žievelės, pilkite KIKKOMAN sojų padažą, berkite juodųjų pipirų, sudėkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų ir virkite, kol nugaruos apie ½ masės ir padažas sutirštės.
Kepsnį supjaustykite, sudėkite į lėkštę, užpilkite padažu, užberkite granatų sėklomis, papuoškite čiobrelių lapeliais ir užberkite KOTANYI druskos.
Skanaus!