Pasigaminkite greitų šokoladinių sausainių, kurių šokolado ir spanguolių derinys jus pakerės.
Laidą #Alfodidysiskulinarinisšou žiūrėkite čia
Sausainiams su spanguolėmis reikia:
170 g VILNIUS margarino „Kepiniams su sviestu“
2 stiklinių DANSUKKER nerafinuotų cukranendrių cukraus
4 kiaušinių
1 stiklinės kakavos
3 šaukštelių DR. OETKER cinamoninio cukraus
2 šaukštų konjako, likerio arba romo
3 šaukštelių vanilės ekstrakto
2 ½ miltų
30 ml NESPRESSO espreso kavos
1 šaukštelio DR. OETKER kepimo miltelių
1 stiklinės spanguolių
100 g PERGALĖS juodojo šokolado
200 g DANSUKKER cukraus miltelių
Žiupsnelio druskos
Kubeliais pjaustytą VILNIAUS margariną „Kepiniams su sviestu“ ELECTROLUX kombainu sumaišykite su DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi. Po vieną įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, ½ kakavos, DR. OETKER cinamoninio cukraus, įpilkite konjako, likerio arba romo, mėgstamo aromato ir suplakite kombainu. Toliau nuolat maišant įpilkite ¼ miltų, NESPRESSO espreso kavos, tada dar ¼ miltų ir DR. OETKER kepimo miltelių. Supilkite likusią kakavą, ¼ miltų ir išmaišykite. Galiausiai supilkite likusius miltus ir ranka pabaikite maišyti tešlą. Į tešlą atsargiai įmaišykite spanguoles ir gabaliukais sulaužytą PERGALĖS juodąjį šokoladą.
Šaukštais formuokite tešlos rutuliukus, apvoliokite DANSUKKER cukraus milteliuose ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kepkite 180 °C temperatūroje su karšto oro funkcija apie 10 minučių.
Nealkoholinis arbatos punšas
Nealkoholiniam arbatos punšui pagaminti reikia:
1 apelsino
½ citrinos
½ mango
1 saujos vyšnių
10–12 gvazdikėlių
500 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens
3 pakelių GREENFIELD arbatos „Cherry Blossom“
1 šaukšto DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemo
Į puodą sudėkite gabaliukais pjaustytą apelsiną, citriną, mangą, vyšnias ir gvazdikėlius. Įpilkite TICHĖ natūralaus mineralinio vandens. Įdėkite 3 pakelius GREENFIELD arbatos „Cherry Blossom“ ir šauktą DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemo.
Uždenkite dangčiu ir virkite 10 minučių.
Skanaus!