Traškių, kvapnių, gaivių, sočių, pavasariu bet kuriuo metų laiku kvepiančių Cezario salotų atsisakyti turbūt neįmanoma. Dar vienas receptas, kuris džiugins kiekvieną šių salotų gerbėją. Skanaus.
2 asm.
Cezario salotoms pagaminti reikia:
1 avokado
1 skiltelės česnako
½ saujos petražolių
½ saujos krapų
1 šaukštelio garstyčių
1 šaukštelio ančiuvių
½ citrinos sulčių
70 ml TORRES alyvuogių aliejaus „Silencio Arbequina“
400 g romaninių salotų lapų
1 saujos vyšninių pomidorų
200 g keptos vištienos filė
50 g kietojo sūrio
1 saujos duonos traškučių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
„Green“ kolos (patiekimui)
Avokado minkštimą, česnaką, petražoles, krapus, garstyčias, ančiuvius, citrinos sultis ir TORRES alyvuogių aliejų „Silencio Arbequina“ sutrinkite iki vientisos kreminės padažo masės, pagardinkite druska ir pipirais.
Salotų lapus, vyšninius pomidorus, duonos traškučius ir keptą pjaustytą vištieną sudėkite į dubenį, ant salotų lapų dėkite padažą, plonai pjaustytas riekeles kietojo sūrio.
Ant viršaus berkite šviežiai grūstų pipirų. Patiekite su „Green“ kola.
Skanaus.