top of page

Sveikos Cezario salotos su žolelių padažu ir „Green“ kola (Receptas)

Traškių, kvapnių, gaivių, sočių, pavasariu bet kuriuo metų laiku kvepiančių Cezario salotų atsisakyti turbūt neįmanoma. Dar vienas receptas, kuris džiugins kiekvieną šių salotų gerbėją. Skanaus.

cezario salotos_Alfo receptas
VMG nuotr.


2 asm.


Cezario salotoms pagaminti reikia:

  • 1 avokado

  • 1 skiltelės česnako

  • ½ saujos petražolių

  • ½ saujos krapų

  • 1 šaukštelio garstyčių

  • 1 šaukštelio ančiuvių

  • ½ citrinos sulčių

  • 70 ml TORRES alyvuogių aliejaus „Silencio Arbequina“

  • 400 g romaninių salotų lapų

  • 1 saujos vyšninių pomidorų

  • 200 g keptos vištienos filė

  • 50 g kietojo sūrio

  • 1 saujos duonos traškučių

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • „Green“ kolos (patiekimui)

  1. Avokado minkštimą, česnaką, petražoles, krapus, garstyčias, ančiuvius, citrinos sultis ir TORRES alyvuogių aliejų „Silencio Arbequina“ sutrinkite iki vientisos kreminės padažo masės, pagardinkite druska ir pipirais.

  2. Salotų lapus, vyšninius pomidorus, duonos traškučius ir keptą pjaustytą vištieną sudėkite į dubenį, ant salotų lapų dėkite padažą, plonai pjaustytas riekeles kietojo sūrio.

  3. Ant viršaus berkite šviežiai grūstų pipirų. Patiekite su „Green“ kola.


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page