top of page

Sušių stiklainis


vegan patiekalai, VMG

1–2 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 80 g tofu

  • Šlakelio sojų padažo

  • 150 g sušiams skirtų ryžių

  • 1–2 „nori“ dumblių lapų

  • 1 trumpai apvirtos morkos

  • ½ agurko

  • ½ avokado

  • 20 g svogūnų laiškų

  • 1 šaukšto sezamų sėklų

  • Vasabio krienų (pagal skonį)

  1. Tofu nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir pamarinuojame sojų padaže. Ryžius išvirkite taip, kaip nurodyta ant jų pakuotės.

  2. Mažais gabalėliais ir / ar juostelėmis sukarpykite „nori“ lapus. Šiaudeliais supjaustykite morką. Plonomis juostelėmis supjaustykite agurką bei avokadą. Susmulkinkite svogūnų laiškus.

  3. Paruoštus ingredientus sluoksniuokite į stiklainį, paberdami sezamų sėklų, pridėdami vasabio ir pašlakstydami sojų padažu.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page