1–2 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
80 g tofu
Šlakelio sojų padažo
150 g sušiams skirtų ryžių
1–2 „nori“ dumblių lapų
1 trumpai apvirtos morkos
½ agurko
½ avokado
20 g svogūnų laiškų
1 šaukšto sezamų sėklų
Vasabio krienų (pagal skonį)
Tofu nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir pamarinuojame sojų padaže. Ryžius išvirkite taip, kaip nurodyta ant jų pakuotės.
Mažais gabalėliais ir / ar juostelėmis sukarpykite „nori“ lapus. Šiaudeliais supjaustykite morką. Plonomis juostelėmis supjaustykite agurką bei avokadą. Susmulkinkite svogūnų laiškus.
Paruoštus ingredientus sluoksniuokite į stiklainį, paberdami sezamų sėklų, pridėdami vasabio ir pašlakstydami sojų padažu.
Skanaus!