2 vnt.
Reikia:
4 vid. dydžio šviežių baravykų
1 šaukšto sviesto
Šviežio ar džiovinto čiobrelio
1 skiltelės česnako
2 šaukštų svogūnų laiškų (arba žalio smulkinto svogūno)
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos
2 vid. dydžio tortilijų
2 šaukštų grietinės
4 šaukštų šviežios mocarelos
2 šaukštų marinuotų baravykų
Smulkintų petražolių ir laiškinio česnako (pagardinti)
Nedidelio džiovinto baravyko
1. Svieste 2–3 min. pakepinkite juostelėmis supjaustytą baravyką. Pabaigoje įdėkite čiobrelio, česnako, svogūnų ir pagardinkite druska bei pipirais.
2. Tortilijų puses patepkite grietine, sudėkite apkeptus grybus ir paplėšytą mocarelą. Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydys, o tortilija gražiai apskrus.
3. Pagardinkite marinuotais baravykais, žolelėmis ir baravykų pudra.
4. Ypatingi gurmanai šį patiekalą dar kali pagardinti keliais sūdytais ančiuviais.
Daugiau Alfo receptų su baravykais rasite čia
Skanaus!