Kad ir kaip pavadinsite šį sočiųjų pusryčių patiekalą – rytiniu suvožtiniu ar omletainiu – jo gerumui tai neturės jokios įtakos, be to, netrukus jis taps vienu geidžiamiausių pusryčių pasirinkimu. Daug skonių, spalvų, apetitą žadinančių aromatų: jam niekas neatsispirs ir visi dėl jo ropšis iš lovų!
Sukurtas ilgiems lėtiems savaitgalio pusryčiams, bet teks gaminti kasdien!
Video receptą rasite Alfo instagrame čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: apie 30 min.
Pusryčių sumuštiniui paruošti reikia:
2 kiaušinių
1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
100 ml NATURLI ekologiško avižų gėrimo
½ svogūno
100 g „Shimeji“ grybų
50 g GERMANTAS tarkuoto puskiečio sūrio „Tilsit“
2 FAZER mėsainių bandelių su sezamais „Street food“
2–3 šaukštų RAMBYNO tepamo sūrelio su žalumynais
2–3 šaukštų korėjietiškų morkų
Keleto SPILVA marinuotų agurkėlių
1 saujos špinatų lapelių
1. Į dubenį muškite kiaušinius, pilkite KIKKOMAN sojų padažo, berkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių. Viską gerai išplakite. Įpilkite NATURLI ekologiško avižų gėrimo ir išmaišykite.
2. Svogūną susmulkinkite, pasmulkinkite ir grybus. Berkite į keptuvę, pilkite sojų padažo ir kepinkite.
3. Į kiaušinių plakinį sudėkite kepintus svogūnus ir grybus, išmaišykite, supilkite į keptuvę.
4. Berkite GERMANTAS tarkuoto puskiečio sūrio „Tilsit“, uždenkite dangčiu ir kepkite.
5. Išimkite iš keptuvės, supjaustykite į kelias dalis.
6. Keptuvėje apskrudinkite FAZER mėsainių bandeles su sezamais „Street food“.
7. Ant apatinės bandelės tepkite RAMBYNO tepamo sūrelio su žalumynais, dėkite omleto gabaliukus, korėjietiškų morkų, pjaustytų SPILVA marinuotų agurkėlių, špinatų lapelių ir uždenkite tepamu sūreliu patepta viršutine bandele.
Gardžių atradimų.