top of page

Sumuštinis su lašiša, agurkais ir imbieru (Receptas)

Naujausią tiktoko triuką – agurkų ir lašišos salotas „užkratyti“ stiklainyje, išbandė turbūt pusė pasaulio. O Alfas siūlo negaišti laiko ir tą patį padaryti greičiau ir paprasčiau – visus ingredientus tiesiog sumaišyti dubenyje. Taip patogiau, švariau ir… estetiškiau.  

O patiekti šias gaivias salotas Alfas siūlo dar įdomiau – tarp sumuštinių duonos riekelių.

Nes nėra nieko geriau už šviežumu, lašiša, agurkais ir „šildančiu“ imbieru uoslę kutenantį sumuštinį. 

Greita, paprasta, gaivu, gardu ir dargi šventiška! 


sumuštinis su lašiša_ALfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 

 

8 sumuštiniams

Gaminimo laikas: 20 min. 


Sumuštiniams su lašiša paruošti reikia:

  • 1 mėlynojo svogūno 

  • 100 g rūkytos lašišos filė

  • ½ ilgavaisio agurko

  • 2 skiltelių česnako

  • 1 šaukštelio marinuoto imbiero

  • 1 ryšelio krapų 

  • Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių

  • 3 šaukštų RAMBYNO tepamo sūrelio su žolelėmis

  • 1 šaukštelio KIKKOMAN sojų padažo

  • 8 riekelių sumuštinių duonos


  1. Svogūną, lašišą supjaustykite kvadratėliais, agurką – pusžiedžiais. Česnaką ir imbierą susmulkinkite, krapus sukapokite. Viską sudėkite į dubenį, pagardinkite KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais. 

  2. Sudėkite RAMBYNO tepamą sūrelį su žolelėmis ir viską išmaišykite. 

  3. Supilkite KIKKOMAN sojų padažą, maišykite. 

  4. Sumuštinių duonos riekeles apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. 

  5. Ant duonos tepkite pagamintą įdarą ir uždenkite kita riekele. 

  6. Patiekite perpjovę per pusę ir papuošę krapų šakelėmis.


 

Sveikatai palankesnių ir labai gardžių patiekalų receptų rasite naujoje Alfo Ivanausko ir fitneso trenerio bei sveikesnės gyvensenos mokytojo Pauliaus Ratkevičiaus knygoje NORIU VALGYTI SVEIKAI, BET SKANIAI.

Knygą už geriausią kainą įsigyti galite čia👇


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page