„Summerolls“ su ant grilio kepta jautiena ir traškiomis salotomis + ledų glotnutis (Receptai)
- eglerace
- 2022-08-03
- 2 min. skaitymo
Tikras vasaros hitas! Alfas atskleidė, kaip paruošti suktinukus, kurie bus nepaprastai gardūs ir puikiai atrodys ne tik ant Jūsų stalo svečiams, bet ir instagramo sienos.

Suktinukams pagaminti reikia:
1 morkos
¼ kopūsto
2 saujų špinatų
1 saujos svogūnų laiškų
1 saujos rukolos
200 g brandintos jautienos nugarinės
4 šaukštų OBELIŲ moliūgų ir saulėgrąžų aliejaus su vitaminu D
20 g imbiero
1 skiltelės česnako
1 aitriosios paprikos
2 šaukštų baltojo vyno acto
1 šaukšto sezamų aliejaus
1 šaukšto riešutų sviesto
2 šaukštų KIKKOMAN austrių padažo „Thai choise“
¼ l DOBILO ekologiško natūralaus jogurto be laktozės
100 ml TICHĖS natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)
2 saujų įvairių riešutų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
5 vnt. ryžių popieriaus
3 saujų virtų ryžių makaronų
Daržoves supjaustykite ZYLE pjaustykle nedidelėmis juostelėmis. Špinatus, svogūnų laiškus ir rukolą dėkite kartu su daržovėmis. Jautieną pamarinuokite OBELIŲ moliūgų ir saulėgrąžų aliejumi su vitaminu D ir dėkite kepti į ZYLE KAMADO grilį, įkaitintą iki 180 °C temp.
Sutarkuokite imbierą, česnaką, truputį aitriosios paprikos, užpilkite actu, sezamų aliejumi, įdėkite riešutų sviesto, pilkite KIKKOMAN austrių padažo „Thai choise“, DOBILO ekologiško natūralaus jogurto be laktozės ir viską išmaišykite. Jei padažas per tirštas, įpilkite šlakelį TICHĖS natūralaus mineralinio vandens.
Susmulkinkite riešutus. Iš grilio ištraukite didkepsnį ir jį dėkite ant popierinio rankšluosčio. Užberkite ant jautienos KOTANYI druskos ir aitriosios paprikos dribsnių. Plonomis juostelėmis supjaustykite jautieną.
Ryžių popierių dėkite ant medinės pjaustymo lentelės ir apipurkškite vandeniu. Ant ryžių popieriaus sudėkite pjaustytas daržoves, susmulkintus riešutus, jautieną, rukolą, svogūnų laiškus, špinatus, ryžių makaronus ir susukite viską į ploną ritinėlį, galus užlenkite. Serviruokite kartu su padažu.

Augaliniam ledų glotnučiui pagaminti reikia:
1 banano
1 stiklinės NATURLI fermentuoto migdolų produkto su braškėmis „Joe‘Kurt“
2 šaukštų NATURLI avižinių valgomųjų ledų su avietėmis
70 g GAIDELIS pusrytainių su kokosu ir šokoladu „7 Grūdai“
1 saujos šviežių aviečių
Supjaustytą bananą sudėkite į ELECTROLUX plaktuvą, įpilkite NATURLI fermentuoto migdolų produkto su braškėmis „Joe‘Kurt“, dėkite NATURLI avižinių valgomųjų ledų su avietėmis ir viską suplakite. Į indelį dėkite sutrupintus GAIDELIS pusrytainius su kokosu ir šokoladu „7 Grūdai“ ir užpilkite glotnučiu, papuoškite medžio šakele ir avietėmis.
Skanaus!