Naminio vegetarinio kebabo receptas, kuriam neatsispirs net visavalgiai.
Vegetariškam naminiam kebabui reikia:
Tortilijų
300 g NATURLI sojos faršo.
Alyvuogių aliejaus
Rūkytos paprikos miltelių
1 česnako skiltelės
„Iceberg“ salotos
1 morkos
1 mėlynojo svogūno
½ citrinos žievelės
½ citrinos sulčių
1 agurko
1 avokado
1 saujos vyšninių pomidoriukų
1 saujos konservuotų pupelių
WOW MAMA majonezinio padažo „Hamburger“
SANTA MARIA akmens druskos
SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
NATURLI sojos faršą paskaninkite rūkyta paprika, įtarkuokite česnako, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Į indą dėkite supjaustytas salotas, morkas, pusžiedžiais pjaustytą svogūną. Įtarkuokite citrinos žievelės. Įberkite SANTA MARIA akmens druskos, SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“, įspauskite citrinos sulčių, apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Ir lengvai išmasažuokite rankomis, kad daržoves išskirtų savo sultis.
Supjaustykite agurką pailgomis juostelėmis ir dėkite į salotas, viską išmaišykite.
Į indelį dėkite smulkiai supjaustytą avokadą, jį lengvai patrinkite. Įpilkite alyvuogių aliejaus. Berkite juodųjų pipirų ir druskos. Supjaustykite pomidorus.
Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir apkepinkite sojos faršą ant didesnės kaitros.
Ant lentelės dėkite kepimo popieriaus lakštą, tada tortiliją, aptepkite WOW MAMA majoneziniu padažu „Hamburger“, dėkite sojos faršą, avokadą, pomidorus, pupeles, salotas. Tortiliją susukite. Tada ją susukite į kepimo popierių.
Dėkite susuktus kebabus į sausą, įkaitusią keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių. Kepti galite ir sumuštinių keptuvėje arba elektriniame grilyje. Svarbu neperkepti, kad kebabo vidus sušiltų, bet neperkaistų.
ALFO PATARIMAI:
· Kebabui ingredientus galite derinti pagal savo skonį.
· Jei mėgsate aštriau, galite įdėti aitriųjų paprikų ar naudoti aštresnį padažą.
Skanaus!