Paverskite savo iškylą tikromis iškilmėmis. Visus sužavėsite ant stalo padėję Jo Didenybę „Burgerį“, kurį pagal kiekvieno pageidavimą galėsite pagaminti tiek mėgstantiems mėsą, tiek vegetarams. Lengvas receptas.
Laidą #Alfasvienasgamtoje žūrėkite čia.
2 asm.
Sultingam burgeriui su mėsa pagaminti reikia:
½ mėlynojo svogūno
6–7 cm ilgio poro
Kuokštelio svogūnų laiškų
1 vidutinio obuolio
1 šaukšto majonezo
1 šaukšto obuolių sidro acto
40 g airiško čederio sūrio TRULY IRISH
2 marinuotų agurkėlių
250 g LAPINO PUOTA šviežios smulkintos triušienos
Kelių bazilikų ir mėtų lapelių
2 VILNIAUS DUONOS amerikietiško stiliaus mėsainių bandelių
1 saujos įvairių salotų mišinio (gražgarsčių, špinatų, romaninių salotų)
2 šaukštų DAUMANTŲ pomidorų padažo „Karališkas“
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Svogūną ir porą supjaustykite smulkiais kubeliais, susmulkinkite svogūnų laiškus. Obuolį galite lupti arba ne, išimkite sėklas ir supjaustykite kvadratėliais.
Visus pjaustytus ingredientus sumaišykite su majonezu ir actu, įberkite druskos, viską išmaišykite.
Airišką čederio sūrį TRULY IRISH supjaustykite riekelėmis, agurkus supjaustykite išilgai.
Suvilgykite rankas aliejumi ir iš LAPINO PUOTA šviežios smulkintos triušienos formuokite maltinukus. Derinkite pagal bandelės dydį. Iš abiejų pusių apibarstykite juodaisiais pipirais bei apšlakstykite aliejumi. Dėkite į BIG GREEN EGG kepsninę ir kepkite apie 4–5 minutes, kol gražiai apskrus ir pilnai iškeps.
Prieš baigiant kepti apibarstykite maltinukus druska ir dėkite ant jų čederio sūrį. Pakepkite, kol sūris išsilydys.
Sukapokite bazilikus ir mėtas.
VILNIAUS DUONOS amerikietiško stiliaus mėsainių bandeles perpjaukite pusiau ir apskrudinkite grilyje.
Ant apskrudintos bandelės dėkite paruoštas salotas, salotų lapus, marinuotus agurkėlius, mėsos paplotėlį, bazilikus su mėtomis ir uždenkite viršutine bandelės dalimi, aptepta DAUMANTŲ pomidorų padažu „Karališkas“.
Sultingam burgeriui be mėsos pagaminti reikia:
½ mėlynojo svogūno
6–7 cm ilgio poro
Kuokštelio svogūnų laiškų
1 vidutinio obuolio
1 šaukšto majonezo
1 šaukšto obuolių sidro acto
40 g airiško čederio sūrio TRULY IRISH
2 marinuotų agurkėlių
2 NATURLI šaldyto sojų pjausnio
Kelių bazilikų ir mėtų lapelių
2 VILNIAUS DUONOS amerikietiško stiliaus mėsainių bandelių
1 saujos įvairių salotų mišinio (gražgarsčių, špinatų, romaninių salotų)
2 šaukštų DAUMANTŲ pomidorų padažo „Karališkas“
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Svogūną ir porą supjaustykite smulkiais kubeliais, susmulkinkite svogūnų laiškus. Obuolį galite lupti arba ne, išimkite sėklas ir supjaustykite kvadratėliais.
Visus pjaustytus ingredientus sumaišykite su majonezu ir actu, įberkite druskos, viską išmaišykite.
Airišką čederio sūrį TRULY IRISH supjaustykite riekelėmis, agurkus supjaustykite išilgai.
NATURLI šaldytus sojų pjausnius iš abiejų pusių apibarstykite juodaisiais pipirais bei apšlakstykite aliejumi. Dėkite į BIG GREEN EGG kepsninę ir kepkite apie 4–5 minutes, kol gražiai apskrus ir pilnai iškeps.
Prieš baigiant kepti apibarstykite pjausnius druska ir dėkite ant jų čederio sūrį. Pakepkite, kol sūris išsilydys.
Sukapokite bazilikus ir mėtas.
VILNIAUS DUONOS amerikietiško stiliaus mėsainių bandeles perpjaukite pusiau ir apskrudinkite grilyje.
Ant apskrudintos bandelės dėkite paruoštas salotas, salotų lapus, marinuotus agurkėlius, sojų pjausnį, bazilikus su mėtomis ir uždenkite viršutine bandelės dalimi, aptepta DAUMANTŲ pomidorų padažu „Karališkas“. Skanaukite!
Skanaus!