Svarbiausias Kūčių vakarienės patiekalas jau sugalvotas ir receptas surašytas!
Orkaitėje su daržovėmis iškepta žuvis bus sultinga, pilna skonių, jauki ir neatsiragaujama. Gali būti, kad šis šiltas patiekalas taps Jūsų Kūčių vakarienės svarbiausiu ir laukiamiausiu patiekalu.
Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: 30 min.
Žuvies patiekalui paruošti reikia:
4 nedidelių bulvių
½ mėlynojo svogūno
2 vidutinių morkų
2 saliero stiebų
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
2 šakelių šviežių čiobrelių
2 šakelių šviežių rozmarinų
2–3 skiltelių česnako
1 saujos žaliųjų alyvuogių
250 g vaivorykštinio upėtakio filė
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
½ citrinos žievelės
4–5 šaldytų ANAMMA falafelių
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
Bulves supjaustykite kubeliais, svogūną – skiltelėmis, morkas ir salierus – griežinėliais.
Daržoves kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Pagardinkite druska ir KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais, išmaišykite.
Į keptuvę suberkite čiobrelius, rozmarinus, susmulkintus česnakus ir alyvuoges. Patroškinkite.
Keptas daržoves suberkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, ant viršaus sudėkite vaivorykštinio upėtakio filė, pagardinkite druska, KOTANYI ketverių pipirų mišiniu ir smulkiai tarkuota citrinos žievele. Šalia sudėkite šaldytus ANAMMA falafelius.
Uždenkite kepimo popieriumi, užspauskite taip, kad kepant neišbėgtų skystis.
Kepkite įkaitintoje 180 °C orkaitėje su karšto oro apipūtimo funkcija apie 15 min.
Daugiau greitai pagaminamų ir iš pirmo karto pavykstančių šventinių patiekalų receptų ieškokite naujausioje kalėdinių receptų knygoje RAUDONKEPURIS.
Gardžių atradimų.