#Alfodidysiskulinarinissou laidas ir video receptą rasite ČIA
Reikia: 1 vidutinio dydžio svogūno
2 skiltelių česnako
Aliejaus kepimui
1 šaukšto SANTA MARIA prieskonių „Taco Original“
300 g NATURLI sojos kukulių
3–4 mėsingų pomidorų
2–3 SPILVA marinuotų paprikų
1,5 l vištienos arba kalakutienos sultinio
Druskos, pipirų
2 žaliųjų citrinų sulčių
Ryšulėlio kalendrų
3–4 SANTA MARIA tortilijų „Original“
Žaliųjų citrinų (patiekti)
1 aitriosios paprikos
Supjaustykite svogūną smulkiais kubeliais ir trumpai pakepinkite aliejuje, tada sudėkite smulkintą česnaką, vėl trumpai apkepkite ir suberkite SANTA MARIA prieskonius „Taco Original“ ir apkepkite.
Pomidorus supjaustykite kubeliais, sužerkite į keptuvę su svogūnais ir prieskoniais. Kepkite, kol daržovės suminkštės.
Į daržoves supilkite sultinį, pamaišykite ir paragaukite. Jei reikia, įberkite druskos ir pipirų. SPILVA marinuotas paprikas supjaustykite ir suberkite į sultinį. Trumpai pavirkite. Keptuvėje apkepkite NATURLI sojos kukulius ir sudėkite juos į sriubą. Užvirinkite ir virkite nustatę vidutinę kaitrą apie 10 min.
SANTA MARIA tortilijas supjaustykite plonomis juostelėmis, paskrudinkite orkaitėje ir sudėkite į sriubą. Supilkite citrinų sultis, sudėkite kelias šakeles kalendrų. Patiekite su žaliosiomis citrinomis ir kalendrų lapeliais.
Skanaus!