Troškinys yra unikalus patiekalas: tai ir sriuba, ir kepsniukai viename puode su garnyru. Jaukus ir apetitą žadinantis. Pagamintas pagal šį receptą bus spalvotas ir linksmas lyg paveikslėlis iš vaikiškos knygos.
Triušienos troškiniui reikia:
1 šaukšto miltų
1 šaukšto Provanso žolelių
Druskos, pipirų
400 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juostelių
20 g sviesto
300 ml neriebios grietinėlės
1 šaukštelio neaštrių garstyčių
200 g šaldytų žirnelių arba HEINZ konservuotų žaliųjų žirnelių
200 g šaldytų arba šviežių morkų
150-200 g brokolių žiedynų
Miltus sumaišykite su Provanso žolelėmis, druska ir pipirais.
LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juosteles apvoliokite miltų mišinyje ir trumpai apkepkite svieste nustatę didelę kaitrą, kad gražiai apskrustų.
Supilkite grietinėlę ir sudėkite garstyčias.
Troškinkite apie 20 min. Pabaigoje suberkite daržoves ir dar pavirkite apie 5 min.
Skanaus!