Spagečiai su konservuotu tunu
- 2020-03-04
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 2020-09-22

Reikia:
2 svogūnų
3 skiltelių česnako
2–3 salierų lapkočių
Aliejaus (kepti)
2–3 šakelių rozmarino
4–6 saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
½ stiklainio SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo „Originalus“
1 stiklainio SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Daržovinis“
3 skardinių konservuoto tuno savo sultyse
Druskos, šviežiai grustų juodųjų pipirų
Žiupsnelio DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
300 g spagečių
Žiupsnelio tarkuotos citrinų žievelės ir baziliko (patiekti)
Smulkiai supjaustykite svogūnus, česnakus ir salierų lapkočius. Sudėkite daržoves į keptuvę su šlakeliu aliejaus, taip pat – rozmarino šakeles ir kepinkite, kol daržovės suminkštės.
Sudėkite supjaustytas džiovintų pomidorų puseles, kepkite toliau, supilkite SUSLAVIČIAUS pomidorų padažą „Originalus“ ir SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažą „Daržovinis“.
Sudėkite tuną ir patroškinkite dar kelias minutes. Įberkite druskos ir šviežiai grūstų juodųjų pipirų ir žiupsnelį DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus.
Išvirkite spagečius, nukoškite ir sudėkite į padažą. Viską išmaišykite.
Patiekite pabarstę baziliko lapeliais ir tarkuota citrinos žievele.
Skanaus!