Makaronai ir… braškės? Skamba taip, lyg nederėtų? Bet kai paragausite, suprasite, kad skonių balansas yra 100 proc. , o braškės vertos spagečių, ir atvirkščiai. Gaivu, įdomu ir be galo kvapnu. Vaišinkitės ir vaišinkite. Tai 100 proc. augalinis patiekalas!
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Video receptą rasite Alfo instagramo profilyje čia.
2 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
Spagečiams su braškių padažu paruošti reikia:
½ svogūno
1–2 skiltelių česnako
4–6 šaukštų alyvuogių aliejaus
½ stiklainio KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus pomidorų padažo „Marinara“
3–4 ančiuvių
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
4–5 braškių
1 šaukštelio DANSUKKER auksaspalvio sirupo
1 pakelio NATURLI ekologiško migdolų gėrimo
Žiupsnelio KOTANYI druskos ir pipirų mišinio
200–250 g makaronų
Žiupsnelio DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“
Šviežių bazilikų lapelių (papuošti)
Į keptuvę pilkite aliejų, dėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką. Kepinkite, kol šiek tiek apskrus.
Dėkite KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus pomidorų padažą „Marinara“, susmulkintus ančiuvius, berkite KOTANYI ketverių pipirų mišinio ir išmaišykite.
Braškes nuplaukite, supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į padažą, ant viršaus užpilkite DANSUKKER auksaspalvio sirupo.
Puode užvirkite NATURLI ekologišką migdolų gėrimą, berkite KOTANYI druskos ir pipirų mišinio. Makaronus virkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
Išvirusius makaronus sumaišykite su padažu, įpilkite 2–3 šaukštus nuo virimo likusio skysčio, dar kartą gerai išmaišykite.
Sudėkite į lėkštę, ant viršaus smulkiai patarkuokite DŽIUGAS 12 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Mild“, apibarstykite pipirais ir papuoškite bazilikų lapeliais.
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
Gardžių atradimų.