12 asm.
Gaminimas 30 min.
Kepimas 12-15 min.
Orkaitės t-ra 190 °C
Reikia:
250 g sluoksniuotos bemielės tešlos
2 vidutinio dydžio obuolių
1 banano
3 šaukštų „Rududu“ kremo (kambario temperatūros)
¼ tarkuotos citrinos žievelės
žiupsnelio cinamono
2 šaukštų cukraus miltelių
1. Iškočiokite tešlą, kol dvigubai padidės.
2. Aptepkite ją kremu.
3. Nulupkite obuolius, supjaustykite skiltelėmis, bananą – griežinėliais.
4. Vaisius sudėliokite ant apteptos tešlos, pagardinkite cinamonu ir citrinos žievele.
5. Atsargiai susukite vyniotinį ir supjaustykite jį į 12 vienodo dydžio pyragaičių.
6. Pyragaičius suguldykite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir dėkite kepti į įkaitintą iki 190 °C orkaitę. Kepkite apie 13–15 minučių.
7. Iškepusius pyragaičius apsijokite cukraus milteliais.