top of page

Sluoksniuotas želė pyragas su kefyru (Receptas)


želė desertas su kefyru_Alfo receptas
VMG nuotr.

4–6 asm.  

Gaminimo laikas: 15 min. (+ stingimas)


Sluoksniuotam želė pyragui su kefyru pagaminti reikia:

  • 20 g želatinos 

  • 50 ml vandens 

  • 300 g aviečių 

  • 2 bananų 

  • 150 g šilauogių 

  • 800 g konservuotų persikų puselių ir jų sulčių

  • 650 g ŽEMAITIJOS kefyro kokteilio su braškėmis ir bananais 

  • 2–3 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • ½ citrinos žievelės

  • 70 g mėgstamų sausainių


  1. Želatiną išbrinkinkite šaltame vandenyje, kaip nurodyta ant gaminio pakuotės.

  2. Į kepimo formą sudėkite vaisius ir uogas.  

  3. Į dubenį supilkite ŽEMAITIJOS kefyro kokteilį su braškėmis ir bananais, konservuotų persikų sultis, DANSUKKER šviesųjį sirupą, įtarkuokite citrinos žievelės. Maišydami supilkite želatiną.

  4. Kefyro mišinį supilkite ant vaisių, suberkite trupintus sausainius ir dėkite į šaldytuvą sustingti.


    Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page