
4–6 asm.
Gaminimo laikas: 15 min. (+ stingimas)
Sluoksniuotam želė pyragui su kefyru pagaminti reikia:
20 g želatinos
50 ml vandens
300 g aviečių
2 bananų
150 g šilauogių
800 g konservuotų persikų puselių ir jų sulčių
650 g ŽEMAITIJOS kefyro kokteilio su braškėmis ir bananais
2–3 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo
½ citrinos žievelės
70 g mėgstamų sausainių
Želatiną išbrinkinkite šaltame vandenyje, kaip nurodyta ant gaminio pakuotės.
Į kepimo formą sudėkite vaisius ir uogas.
Į dubenį supilkite ŽEMAITIJOS kefyro kokteilį su braškėmis ir bananais, konservuotų persikų sultis, DANSUKKER šviesųjį sirupą, įtarkuokite citrinos žievelės. Maišydami supilkite želatiną.
Kefyro mišinį supilkite ant vaisių, suberkite trupintus sausainius ir dėkite į šaldytuvą sustingti.
Gardžių atradimų.