top of page

Sluoksniuotas tortas su obuoliene ir šokoladiniu kremu (Receptas)

Greitai sutepamas tortas dideliam malonumui. Naminė obuolienė skaniai dera su šokoladiniu kremu ir maloniai sudrėkina sluoksniuotos tešlos lakštus. Puikus deserto pasirinkimas, kai norite gero rezultato, bet neturite daug laiko, o gal ir kantrybės.

Sluoksniuotas tortas su obuoliais ir varškės kremu, vmg receptas
VMG nuotr.

8-10 asm.

Gaminimas 1 val. 20 min.


Sluoksniuotam tortui su obuoliais pagaminti reikia:

  • 2 sviestinės sluoksniuotos tešlos lakštų (po 250 g)

  • 400 g geros skanios obuolienės

Šokoladiniam kremui:

  • 200 g juodojo šokolado

  • 180 g minkšto sviesto

  • 150 g miltelinio cukraus

  • 400 g kreminio sūrelio („Philadelphia“ tipo)


1. Iškepkite 4–5 sviestinės sluoksniuotos tešlos lakštelius tortui. Atvėsinkite. Iš atraižų galite iškepti sausainių. Sluoksniuotos tešlos atraižų neminkykite, nes jos taps labai kietos.

2.Kremui šokoladą ištirpinkite ir atvėsinkite. Minkštą sviestą išplakite su persijotu milteliniu cukrumi iki purios šviesios masės. Supilkite šokoladą ir lengvai permaišykite. Mentele įmaišykite sūrį. Jis turi būti vienodos su sviestu temperatūros.

3. Palei lakštelio perimetrą užspauskite kremo, į vidurį dėkite obuolienės. Taip darykite su visais lakšteliais.


Gardžių atradimų.




Naujausi įrašai

bottom of page