Ieškote paprastos, kiek nostalgiškos, puikiai subalansuoto pikantiško skonio mišrainės recepto? Rekomenduojame skrudintos duonos, pupelių ir marinuotų baravykų mišrainę, kuri tik ir kasdienai, ir šventėms. Kad kartosite, tai 100 proc. !
#Welldone produktų linijoje – gausi produktų įvairovė (ir kaskart galite rasti kažką naują), todėl rasite viską pagal savo skonį, poreikius ar receptą – kiekvieną sekmadienį laidoje, kurią galite žiūrėti IG, Alfas dalinasi idėjomis lengvų ir labai greitai pagaminamų patiekalų receptų.
Mišrainei su skrudinta duona ir marinuotais baravykais pagaminti reikia:
4 mėgstamos juodos duonos riekelių
2 šaukštų aliejaus (kepimui)
400 g WELL DONE pupelių mišinio
280 g WELL DONE marinuotų baravykų
2–3 šaukštų majonezo
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Keleto mėtos lapelių (papuošimui)
Duoną supjaustykite kubeliais. Į keptuvę pilkite aliejaus, įkaitinkite ir apskrudinkite duonos gabalėlius. Iškepusius berkite į indą, išklotą popieriniu rankšluosčiu. Taip susigers aliejaus perteklius.
Nukoškite WELL DONE pupelių mišinį. Galite šiek tiek praskalauti vandeniu.
WELL DONE marinuotus baravykus ir juose esančius svogūnėlius supjaustykite.
Į indą berkite pupeles, baravykus, dėkite majonezo, berkite juodųjų pipirų ir viską išmaišykite.
Patiekite mažuose dubenėliuose. Galite papuošti mėtos lapeliais.