top of page

Skrebučiai su keptomis braškėmis ir maskarponės kremu (Receptas)

Labai lengvai pagaminamas ir labai skanus patiekalas, kuris tinka ir pusryčiams (nes sumuštinis), ir gražioms progoms (nes skanus kaip skaniausias desertas): skrebutis su maskarponės kremu ir keptomis braškėmis!

skrebutis su braškėmis ir maskarponės kremu_Alfo receptas_pusryčių receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite ČIA

Skrebučiui su maskarponės kremu pagaminti reikia: -250 g braškių -1 šaukšto DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus -4–6 itališkos duonos riekelių -250 g maskarponės -100 ml grietinėlės -1 šaukštelio cinamono -DANSUKKER cukraus miltelių (pabarstyti) -Baziliko lapelių (papuošti) 1. Braškes supjaustykite pusiau arba ketvirtadaliais priklausomai nuo dydžio, sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, pabarstykite DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi ir šaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę 15–20 min. 2. Duonos riekeles paskrudinkite orkaitėje. 3. Į dubenį sudėkite maskarponę ir supilkite grietinėlę, palengva pradėkite plakti, suberkite cinamoną. Plakite, kol viskas gerai susimaišys, šiukštu neperplakite. 4. Ant skrebučių uždėkite maskarponės kremo, keptų braškių ir pabarstykite viską DANSUKKER cukraus milteliais. Puoškite baziliko


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page