Ruduo – bene tinkamiausias sezonas dar neatrastų skonio kelionėms. Jaukūs vakarai namuose ir šis tas neįprasto. Vilioja?
Kulinarinio pasaulio įžymybė Hestonas Blumenthalis žinojo, kad druska pagardinto baltojo šokolado skonis bus dar išraiškingesnis – vadovaudamasis šiomis žiniomis, jis pradėjo eksperimentuoti su kitais sūriais produktais, kol atėjo ikrų eilė. Taip jis atrado netikėtą, bet tobulą sąjungą – sodrus saldumas ir sviestinis sūrymas. Jei norite, kad svečiai dar ilgai kalbėtų apie jūsų paruoštas vaišes, išmėginkite šį paprastą, tačiau stulbinantį užkandį: išlydykite baltąjį šokoladą taip, kad galėtumėte jį sulaužyti į plonus gabalėlius. Juos patiekite su puse ar ketvirčiu šaukštelio ikrų ir laukite komplimentų!
Skanaus!