Video receptą žiūrėkite ČIA
Reikia: 2 kiaušinių 2 šaukštų DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“ 60 ml pieno 60 ml aliejaus 80 g miltų 50 g kakavos 1 šaukštelio kepimo miltelių 20–30 g trupinto šokolado DANSUKKER cukraus miltelių (pabarstyti) Uogų (papuošti)
Mikrobangų krosnelę gali įsigyti ČIA
1. Paruoškite keturis puodukus, tinkamus naudoti mikrobangų krosnelėje. 2. Suplakite kiaušinius su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“, supilkite pieną ir aliejų, nuolat plakite. Suberkite miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Išmaišykite ir supilkite tešlą į puodelius, pripildydami juos iki 2/3 tūrio. Į kiekvieną įberkite po šaukštelį trupinto šokolado. 3. Kepkite 3–4 min. mikrobangų krosnelėje MW10 režimu. 4. Iškepusius pudingus apibarstykite DANSUKKER cukraus milteliais ir puoškite uogomis.
Skanaus!