Skanu ir greita: orkaitėje kepta žuvis (7 receptai)Žuvies reikėtų valgyti bent kartą per savaitę. Tačiau paruoštą pagal šiuos receptus norėsis valgyti kasdien. Greita, paprasta, sotu ir skanu. Išbandykite. 1.Balta žuvis su pomidorais ir prieskoninėmis žolelėmisVMG nuotr. 2. Druskoje keptas upėtakisVMG nuotr. 3. Lašišos ir daržovių pilna skardaVMG nuotr. 4. Menkė su kuskusu ir pomidoraisVMG nuotr. 5. Orkaitėje kepta su pesto padažu marinuota lašišaVMG nuotr. 6. Orkaitėje keptos skumbrės su citrusiniais vaisiaisVMG nuotr. 7. Menkė moliūgų padažeVMG nuotr. Gardžių atradimų.
Žuvies reikėtų valgyti bent kartą per savaitę. Tačiau paruoštą pagal šiuos receptus norėsis valgyti kasdien. Greita, paprasta, sotu ir skanu. Išbandykite. 1.Balta žuvis su pomidorais ir prieskoninėmis žolelėmisVMG nuotr. 2. Druskoje keptas upėtakisVMG nuotr. 3. Lašišos ir daržovių pilna skardaVMG nuotr. 4. Menkė su kuskusu ir pomidoraisVMG nuotr. 5. Orkaitėje kepta su pesto padažu marinuota lašišaVMG nuotr. 6. Orkaitėje keptos skumbrės su citrusiniais vaisiaisVMG nuotr. 7. Menkė moliūgų padažeVMG nuotr. Gardžių atradimų.