6–8 porcijoms
Reikia:
3 kiaušinių
120 g DAN SUKKER cukraus „Farino“
200 g sviesto
170 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
2 didelių obuolių
1 šaukšto cinamono
druskos
Iki purios masės išsukite sviestą. Įberkite truputį druskos. Į išsuktą sviestą muškite po kiaušinį, pilkite po trečdalį cukraus. Sukite iki vientisos purios masės.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir prasijokite.
Į masę įmaišykite miltus, suberkite cinamoną.
Nulupkite obuolius. Vieną obuolį sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Antrą obuolį supjaustykite skiltelėmis.
Kekso formą išklokite kepimo popieriumi. Sudėkite dalį tešlos, keletą obuolių skiltelių, tešlos, obuolių skiltelių ir vėl tešlos.
Dėkite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 1 val.
Skanaus!