Ką skanaus gaminome šią savaitę?
Labai greitas ir nepaprastai skanus patiekalas pietums arba vakarienei, draugų vakarėliui ir net didžiausioms metų šventėms. Tąsus sūris ir garbanoti kalafiorai – apetitą žadinantis derinys.
Sočios ir gaivios salotos su rūkyta žuvimi yra tas patiekalas, į kurį prie vaišių stalo pirmiausia tiesiasi rankos. Brokolis suteikia šviežumo, pomidorai paįvairina spalvinę gamą, spanguolės „skamba“ šventiškai – trumpai tariant, tai puikus patiekalas ir šventėms, ir kasdienai.
Gaminkite, vaišinkite ir mėgaukitės.
Norite kuo nors nustebinti ne tik artimuosius, bet ir svečius? Palepinkite juos sodriai švelnaus skonio kriaušių ir mocarelos sūrio užkandžiu, kuriam ypatingo jaukumo suteikia namuose keptas paplotėlis. Nustebsite, kaip lengva “pagaminti” gerą įspūdį!
Labai greitai pagaminamas, be galo skanus, minkštutis ir drėgnas pyragas su tiesiog neatsivalgomu kreminio sūrio sluoksniu.
Glazūruoti vištienos iešmeliai – tai patiekalas, apie kurį galima nieko nesakyti. Užtenka pamatyti, užuosti ir iškart ima gamintis virškinimo fermentai. Japoniška maniera ruošti šie „a la yakitori“ iešmeliai yra pagaminami greitai ir lengvai.
Būtinai išbandykite, atraskite naują vištienos skonį ir patiekimo būdą. Tiesiog tirpsta burnoje!
Gardžių atradimų.