Ką gaminome praeitą savaitę? Kokių patiekalų receptai buvo patys populiariausi?
Kruasanų užkepėlė su įvairiais sūriais ir lašiša yra patiekalas nr 1 lėtiems ir ilgiems pusryčiams.
Dar vienas vasariškas desertas vasaros skonių krepšelyje. Nuostabaus skonio švelniausias avietinis kremas.
Kelios saujos mėgstamų arba tų uogų, kurių miškuose ir soduose dabar – pats sirpimas, cukraus kelios minutės ir uogienė paruošta! Bet mes nebūtume mes, jeigu šiam žaviam paprastumui nesuteiktume šiek tiek intrigos!
Net 5 skoniai, kurie jus nustebins ir juos rasite čia.
Jau esate pamėgę salotas su arbūzais, bet salotos su arbūzo pusbroliu melionu irgi yra kažkas tokio. Gaiva ir galvą susukantis skonis viename inde – taip pasakyti apie agurkų, meliono ir vištienos vėrinukų salotas reiškia pasakyti beveik nieko. Jeigu dar nesate atradę, kaip gundomai dera traškus agurkas ir gaiviai švelnus melionas – tebus tai jūsų šios vasaros atradimas. O vištienos vėrinukus galite kepti ir grilyje, ir orkaitėje.
Gardžių atradimų!