Ką gaminome šią savaitę?
Truputis kulinarinės vaizduotės ir sūrio gabalėlis tampa panašus į ledinuką ant pagaliuko. Gali būti, kad šio sūrio, sausainių, liofilizuotų uogų, juodųjų serbentų džemo arba uogienės ir riešutų skanėsto užsimanys net smaližiai vaikai. Labai gali būti, kad jiems net labai patiks. Suaugusieji irgi bus gardžiai nustebinti.
Šis apetaizeris ne tik pamalonina gomurį, bet ir puošia vaišių stalą.
Dieviškas. Atvėsins ir „ištirpdys” rūpesčius – kol juo mėgausitės, tikrai pamiršite viską.
Šokoladinis ledų ir kavos tortas – greitai ir lengvai pagaminamas, pavyksta iš pirmo karto, be to, sulauksite iniciatyva degančių pagalbininkų: visiems bus skanu ir smalsu prisiliesti prie šio valgomo kūrinio.
Šaltibarščių ir šaltų sriubų yra įvairiausių – šios tradicinės rytų europiečių šeimos bendra pavardė yra šaltas kefyras / pasukos ir visokios traškios daržovės.
Taigi, šaltibarščiai nemažai pusseserių ir pusbrolių, su kuriais verta ir net naudinga susipažinti. Išbandykite skaniausius šaltibarščių giminaičių receptus.
Vasariškas, greitai pagaminamas, gaivus ir akimirksniu dingstantis nuo stalo varškės pyragas su įvairiomis uogomis vertas būti pagamintas ir paragautas jau dabar.
Gardžių atradimų.