Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?
Galima sakyti, kad ši savaitė dedikuota komforto maistui. Purūs, minkštučiai varškės blyneliai – mėgstami ir vaikų, ir suaugusiųjų, tinka ir pusryčiams, ir vakarienei, o patiekti su šviežių uogų ar vaniliniu padažu drąsiai konkuruoja su desertu.
Purios, nuodėmingos varškės spurgos tapo dar nuodėmingesnės į receptą įdėjus rome mirkytų razinų. Skonio orgazmas, žinoma, tik suaugusiesiems. Receptas čia.
Balta agurkų ir ridikų sriuba ir konkuruoja su šaltibarščiais, ir juos sėkmingai pavaduoja, kai norisi skanios šaltos sriubos, kurią galima valgyti kartu su karštomis gardžiomis bulvėmis. Būtinai išbandykite šį Alfo receptą.
Drėgnas, purus, neatsivalgomas. Varškės pyragas su avietėmis ir bananais yra tikras pyragų pyragas.
Daugumai žinomas itin skanus ir paprastas receptas – keptos avižos, arba kepta avižinė košė. Keičiant priedus, dedant uogų, riešutų, kakavos, sėklų ir taip toliau, galima išgauti įvairius skonius. Šįkart pristatėme bananinę versiją.
Iki!