Maistas yra būdas padaryti meilę matomą. Visą savaitę kvietėme gaminti ir vaišinti mamas. Karališkais sumuštiniais, nostalgiškais sumuštiniais, pusryčių pica, o gal tiesiog kava, kokią mama labai mėgsta.
Pasveikinkite savo mamas ir būkite pasveikintos, mamos!
Nespėsite kepti. O jeigu norite iškepti kam nors dovanų, kepkite slapta – kai nieko nebus namuose arba visi jau miegos. Nostalgiškosios varškės skarelės – vieni mėgstamiausių visų laikų sausainiai, todėl nuo stalo dingsta nespėję atvėsti.
Trapūs, minkšti, nesausi. O tas cukruotas paviršius yra pasakų pasaka!
Pica su mocarela, kiaušiniais ir daug žalumynų labai tiktų vėlyviems savaitgalio pusryčiams. Pasilepinkite ir palepinkite tuos, kuriuos mylite.
Paprastas kaip du-kart-du, tobulas kaip pati vasara, lengvai pagaminamas desertas arba pusryčiai, arba tiesiog malonumas bet kokia proga. Skaniausia valgyti užtepus ant skrebučio dar šiltą. Skanu prie kavos, arbatos, kakavos, naminio limonado. Receptas čia.
Sušių skonio lietiniai su lašiša, patiekti kaip sušiai, sulauks labai smagių reakcijų ir bus suvalgyti akimirksniu. Tinka ir pusryčiams (ypač savaitgalio lėtiesiems), ir pietums, ir vakarienėms. Trumpai tariant, neatsivalgoma ir universalu!
Yra toks geras patarimas: „Dovanok tai, ką pats norėtum gauti dovanų”. Gali būti, kad tai nelabai tinka valgomoms dovanoms (galime tiesiog „nepataikyti”), bet beveik visada tinka patyriminėms. Kas gi atsisakytų gauti dovanų bent vieną dieną be rūpesčių arba kelionę, kurios pabaigoje laukia skani vakarienė?
Savo mamas daugiau mažiau pažįstame, todėl drąsiai galime dovanoti įspūdį, nuotaiką, atsipalaidavimo jausmą, kurio ji tikrai nepamirš. Idėjos čia.
Gražios šventės!