Negalvokime apie tai, kad vasarą į pabaigą. Galvokime, ką skanaus, vasariško pasigaminti ir išragauti. Ką gaminome šią savaitę?
Kai receptas geras, jis ilgai nesiilsi. Vos atsiranda soduose kriaušių, prisimename veganišką kriaušių pyragą su uogomis. Nuostabus.
Fokačija yra plokščia rauginta orkaitėje kepta duona, kuri gali gardinama įvairiausiais pagardais ir būti valgoma taip pat labai įvairiai: kaip duonelė prie sriubos ar salotų, kaip sumuštinių duona arba valgoma pusryčiams vietoje sumuštinių. Įjunkite vaizduotę ir pasiduokite savo skonio kaprizams. Receptas su pomidorais.
Tirpsite iš malonumo, čepsėsite iš pasitenkinimo ir bent trumpam primiršite dienos rūpesčius, nes svarbiausia bus tai, ką jaučiate čia ir dabar. Putojančios arbatos želė su uogomis yra sparnus suteikiantis desertas, bet gaivus arbatos punšas – taip pat!
Greitai ir lengvai paruošiama skonių kompozicija: rinkitės, ko šiandien norisi labiau: želės ar punšo?
Cukinija – nepretenzinga daržovė, nes puikiai dera su kitomis daržovėmis, paukštiena, grietinėle ar kokoso pienu. Trumpai tariant, ji prisitaiko prie įvairiausių receptų, kurių dėka gimsta tobulo skonio patiekalai. Atrinkome dvylika receptų su cukinija ir kviečiame išbandyti.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.