top of page

Skaitomiausiųjų TOP5: lietiniai su įdaru, vienos skardos vakarienės ir naujos kopūstų salotos

Tai, ką gaminame vasarą, vasarai tinka. Net tokiai karštai, kokia buvo ši savaitė.

Lietiniai blyneliai tinka ir pusryčiams, ir vakarienei, ir ypač vasarai, nes greitai pagaminami, sotūs ir visų mėgstami. Geriausias idėjas, ką į juos įvynioti, kad būtų skanu ir sotu, surinkome čia.

lietiniai blynai_Alfo receptas
VMG nuotr.

Vienos skardos patiekalai yra turbūt geriausias pasirinkimas, kai skaniai, sočiai, gražiai ir nesugaištant daug laiko, reikia pamaitinti gausią šeimą ar draugų būrį. Visada jaukus patiekalas.

Receptą rasite čia.

skardoje kepta žuvis_Alfo receptas
VMG nuotr.

Kopūstas yra gana kaprizingas ingredientas – gaminant karštus patiekalus svarbu jo nesugadinti: neperkepti, nepervirti, stengtis, kad būtų pakankamai traškus, bet ne per kietas… Tačiau salotų su šviežiu kopūstu sugadinti neįmanoma, bet įmanoma pagaminti jas dar bent 10 kartų skanesnes nei tikitės. Kaip? Pabandykite azijietiškai! 

šviežių kopūstų salotos_Alfo receptas
VMG nuotr.

Vasara yra oficialus ledų valgymo tris kartus per dieną sezonas. Nesvarbu, esate vaikas ar suaugusysis, ledai yra tai, apie ką svajojate patekę į saulėkaitą.

Gal vakarienei patiktų šis greitai pagaminamas, burnoje tirpstantis, kūną vėsinantis patiekalas? Ledų torto su zefyrais receptas!


ledų ir zefyrų tortas_Alfo receptas
VMG nuotr.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page