Pirma rugsėjo savaitė, kaip ir kasmet, yra pilna jaudulio, skubėjimo ir noro nustebinti, palepinti, skaniai pamaitinti. Mes tai žinome, todėl dalinomės receptais patiekalų, kuriems nėra abejingų. Jeigu kažko dar neišbandėte, išbandykite.
Šis sluoksniuotas želė pyragas su varške yra visų švenčių, pasimatymų ir susibūrimų gelbėtojas net tada, kai visai neturite laiko. Pagaminsite vos per 15 minučių, o visa kita padarys šaldytuvas.
Lengvas, gaivus, pilnas uogų ir vaisių skonio – patinka visiems!
Jeigu mėgstate kibinus, būtinai turite išbandyti šią kulinarinę „bombą“ – kibininės tešlos pyragą su grybais ir kopūstais, kurį galėsite valgyti net su šaukštu! Be galo gardu, sultinga, aromatinga ir įdomu, nes kitaip, be to, pagaminsite kelis kartus greičiau nei įprastus kibinus.
Čatnis – tiršta, saldžiai aštri, uogienę primenanti indiška užtepėlė, gaminama iš skirtingų vaisių, daržovių ir gausiai gardinama prieskoniais. Alfo pasiūlytas labai netikėtas kriaušių, pankolių, svogūnų ir įvairiausių džiovintų vaisių derinys šį pagardą daro tiesiog neatsivalgomą.
Kad į namus ateitų šventė ir susodintų visus prie vieno stalo, daug nereikia. Užtenka mėgstamo pyrago, kelių keptuvių blynų, jaukios sriubos pilno puodo, mažo keksiuko kiekvienam šventės dalyviui ir jausmo, kad kiekvienas yra laukiamas, girdimas, matomas, mylimas.
Susikurkite jaukią šventę. Atrinkome keletą receptų, pagal kuriuos gaminami patiekalai pavyks iš pirmo karto.
Ieškote skanių ir sveikesnių gruzdintų bulvyčių recepto? O gal ...keptos vištos ar traškių užkandžių? Daugiau nei 100 gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.