Ką gaminome visą savaitę?
Mėgstate steiką, bet šiek tiek nuobodu? Paverskite jį ne pagrindiniu patiekalu, o nerealaus skonio užkandžiu. Primygtinai rekomenduojame sultingo jautienos kepsnio iešmelius su juodojo česnako užtepu.
Alfas siūlo išbandyti receptą, kuris kriaušes ir blauzdeles suguldo į bendrą puodą. Tai laiką tausojantis, sultingas ir gausus vieno puodo patiekalas pietums arba vakarienei.
Kai norisi greitai, gerai ir skaniai – gaminkite vištienos blauzdeles su kriaušėmis ir obuoliais.
Kaip ir kasmet – moliūgų sezonas ir iššūkis, kaip kuo daugiau jo sunaudoti: paruošti žiemai, suvalgyti, sukepti, išvirti ir pan.? Dalinamės receptais, kurie padės įveikti iššūkį ir atrasti naujų patiekalų ir skonio patirčių.
Ši savaitė buvo dedikuota obuoliams ir pirmieji apie tai sužinojo ir geriausius receptus tiesiai į pašto dėžutes gavo Alfo laiško prenumeratoriai. Naujas Alfo laiškas su nauja savaitės tema ar idėja, įvairiais kulinariniais triukais ir įžvalgomis atkeliauja kiekvieną penktadienį. Jį prenumeruoti galima čia. O čia vienas tų receptų, kurie yra tobuli: obuolių uogienė su bananais, ananasais ir vanile.
SKANIOS NAUJOS SAVAITĖS 🍒