Ką skanaus gaminome šią vėsią spalio pabaigos, lapkričio pradžios savaitę?
Karštas šokoladas yra viena priežasčių, kodėl šaltasis metų laikas yra nuostabus. Kūną ir sielą šildantis aksomo švelnumo gėrimas kiekvieną dieną gali paversti maža švente, o kiekvieną vakarą – romantišku pasimatymu. Lengva pasigaminti namuose ir mėgautis juo mirkant sausainius. Skanus lyg legendinis Operos ir baleto teatro karštas šokoladas!
Ar įmanoma iškepti pyragą… be tešlos? Tokį, kurio nereikia nei minkyti, nei plakti? Šis – kaip tik toks: greitai pagaminamas, drėgnas, gardus ir labai gausus obuolių: jų čia daugiau nei 95 proc.!
Tai pyragas, kurį Alfas gamina beveik kiekvieną savaitę.
Figos ir makaronai? Taip, nes puikiai dera ir skoniai, ir tekstūros. Leiskitės į atradimus – būtinai išmėginkite vieną mėgstamiausių Alfo pastos recepto bemėsę versiją – su figomis pomidorų ir paprikų padaže. Pirštus aplaižysite, o receptu teks dalintis su visais, kuriuos pavaišinsite.
Greita, paprasta pagaminti ir tobula.
Liko šiek moliūgo po moliūginių? Panaudokite juos gardiems pusryčių, pietų ar vakarienės patiekalams pagaminti. Ir net tobulam pyragui iškepti. Receptai laukia čia.
Ką įdėti vaikams į užkandžių dėžutę? Čia rasite kelias labai skanias ir sveikatai palankias idėjas.
KAKĖS MAKĖS RESTORANAS – kulinarinė laida vaikams ir ne vaikams apie maistą, kūrybą virtuvėje, etiketą, bendravimo džiaugsmą ir savarankiškumą.
Gardžių atradimų.