Ką gardaus gaminome šią savaitę?
Šokoladinio įdaro glotnumas ir švelnumas šioje tartaletėje iškelia pojūčius į naujas aukštumas. Bet keltis nebaisu, juk viską laiko patikimas kruasanas :) Tortas greitai pagaminamas, labai šokoladinis ir tinka visoms progoms.
Receptų, kaip paruošti vėžius, nėra tiek daug, kiek, pavyzdžiui, gardžių bulvinių blynų ar varškės apkepų, bet visgi yra. Vėžių ir krevečių troškinio receptas – vienas jų ir, patikėkite, tikrai vertas ir pradedančiųjų, ir jau įgudusių vėžių ragautojų dėmesio.
Nors balandėliai sezono neturi, yra manančiųjų, kad tai labai vasariškas patiekalas. Nesiginčysime: švieži kopūstai, bulvytės, prieskoninės žolės ir kitos daržovės, su kuriomis patiekiate šį patiekalą, yra didelis sezono privalumas. Balandėlių su sprandine receptas čia.
Jeigu nemėgstate tortų, bet norisi kažko prie kavos ar arbatos – šis desertas yra kaip tik TAI. Jeigu norite kažko saldžiai skanaus, bet skaičiuojate kalorijas, šis gaivus ir nekaloringas desertas puikiai tiks. Jeigu turėsite svečių, bet neturite daug laiko ruošti vaišių, paruoškite šį kefyro ir varškės skanėstą-želę su bananais ir uogomis.