top of page

Salotos su triušiena su sūrio rutuliukais (Receptas)

Labai traškios, labai skanios, sočios, šviežumu kvepiančios ir greitai pagaminamos salotos su agurkais, pomidorais ir traškiais sūrio kamuoliukais yra tas patiekalas, kurio neįmanoma neįsimylėti. 

Tinka ir pietums, ir vakarienei, ir ant sekmadieninio vaišių stalo. 

Dingsta akimirksniu, todėl pagaminkite daugiau. 


salotos su triušiena ir sūrio rutuliukais_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 

 

2 asm. 

Gaminimo laikas: apie 20 min.


Salotoms su triušiena ir sūrio rutuliukais pagaminti reikia:

  • ½ gūžinės salotos

  • 2 vidutinių pomidorų 

  • ⅓ ilgavaisio agurko½ mėlynojo svogūno

  • 3–4 šaukštų SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas & gruzdinti svogūnai“

  • 200 g LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė

  • 2–3 šaukštų aliejaus

  • Žiupsnelio KOTANYI prieskonių „Amerikietiškos bulvytės“

  • 1 saujos šviežių kalendrų 

  • 1 saujos DŽIUGAS traškių grietinės ir svogūnų skonio sūrio rutuliukų

  • SKONIS IR KVAPAS putojančios arbatos „Obelų slėnis“ (patiekti) 


  1. Daržoves nuplaukite, salotą suplėšykite, pomidorus ir agurkus supjaustykite vidutiniais gabalėliais, svogūną – pusžiedžiais. Sudėkite viską į dubenį.

  2. Skirtingose vietose įspauskite SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas & gruzdinti svogūnai“.

  3. LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė supjaustykite gabaliukais. Dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių. Pagardinkite KOTANYI prieskoniais „Amerikietiškos bulvytės“.

  4. Į salotas sudėkite kalendrų lapelius, iškepusią triušieną ir DŽIUGAS traškius grietinės ir svogūnų skonio sūrio rutuliukus. 

  5. Prie gardžių salotų puikiai derės SKONIS IR KVAPAS putojanti arbata „Obelų slėnis“, kurioje atsiskleidžia kruopščiai atrinktos rūšinės arbatos, obuolių ir egzotinių vaisių skonių natos.


 

Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.

Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.


 

Naujausi įrašai

bottom of page