Reikia:
8 putpelių kiaušinių
12 virtų mažų bulvyčių su lupena
4 šaltai rūkytos silkės filė
Kelių svogūnų laiškų
Kelių šakelių krapų
1 geltonosios kriaušės su švelnia odele
120 g salotų mišinio arba špinatų lapelių
Medaus-garstyčių padažui:
50 ml aliejaus
1 kupino šaukšto grūdėtųjų garstyčių
1 šaukšto medaus
1 citrinos sulčių
Kiaušinius ir bulvytes perpjaukite per pusę, silkės filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir krapus. Kriaušę nelupkite ir supjaustykite plonomis riekelėmis.Padažui visus ingredientus suplakite.Lėkštėje sudėliokite salotų lapus, silkės gabaliukus, bulves, kiaušinius, kriaušės riekeles, užberkite svogūnų laiškų ir krapų. Viską pašlakstykite padažu.